Gimnazistai lankėsi AB „ORLEN Lietuva“

Ilgai lauktos profesijų šešėliavimo veiklos pagaliau prasidėjo. Aštuoni II-III kl. gimnazistai buvo pakviesti į AB „ORLEN Lietuva“ susipažinti su inžinieriaus, ekonomisto ir vadovo asistento(-ės) profesijomis.
Dėkojame AB „ORLEN Lietuva“ ir LJA kolektyvams, kurių dėka atsivėrė plačios galimybės jaunimui praktiškai susipažinti su darbo rinkoje esančiomis profesijomis. Po šešėliavimo veiklų smagu dalintis gimnazistų mintimis.
„Buvo labai įdomu susipažinti su mechanikos inžinieriaus profesija, labai patiko kolektyvas, daug papasakojo ir parodė praktiškai. Norėčiau ir dar apsilankyti“ (II c kl. Orentas).
„Šiltai priėmė, daug sužinojome. Smagu pabendrauti su inžinieriais. Jeigu bus galimybė dalyvausim ir antrą kartą„ (II c kl. Tautvydas ir Gediminas).
„Labai malonūs žmonės. Buvo įdomu ir smagu pamatyti kaip viskas atrodo bei veikia“ (II e kl. Enrika ir Dinara).
„Vizitas AB „ORLEN Lietuva“ man labai patiko, daugiau sužinojau apie ekonomisto, duomenų analitiko darbą. Buvo labai įdomu klausytis šio skyriaus vadovės Airidos ir specialistės Jurgitos pasakojimų apie jų darbą, kaip jos dirba ir kokias programas naudoja savo darbe“ (III b kl. Joris).
Rima Meldaikienė, ekonomikos ir verslumo mokytoja